Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Επιχείρηση σπίλωσης μεγαλοδημοσιογράφων, μέσω υποτιθέμενων μηνυμάτων που "έγραψαν" στο twitter για την αυτοκτονία του 77χρονου

Κάποιων τα πληκτρολόγια στάζουν αίμα, από την ακόρεστη δίψα τους για ανθρωποφαγία, εκμεταλλευόμενοι ακόμη και το τραγικό γεγονός της ηθικής αυτουργίας του κράτους στην αυτοκτονία του 77χρονου φαρμακοποιού, χθες στο Σύνταγμα. Κάποιοι "γνωστοί - άγνωστοι" βρήκαν την ευκαιρία να διαδώσουν στο ίντερνετ δήθεν...



twits των Γιάννη Πρετεντέρη, Πάσχου Μανδραβέλη, Αλέξη Παπαχελά, Τάκη Μίχα και Χρήστο Χωμενίδη. Δεν πρόκειται, στο planet-greece να μπούμε στην διαδικασία αναπαραγωγής αυτών των μηνυμάτων, τα οποία ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα.

Κι όσο κι αν με κάποιους από αυτούς τους μεγαλοδημοσιογράφους ή μεγαλοσχήμονες αν προτιμάτε διαφωνούμε, σε πολλές περιπτώσεις και κάθετα, σίγουρα δεν πρόκειται να συμμετάσχουμε σε κανενός είδους σπίλωσης υπολήψεων με βάση τα ψεύδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.