Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Σας θόλωσε η "εξουσία" κ.Τατσόπουλε;

Θα μας τρελάνει ο ΣΥΡΙΖΑ και θέλει και κυβέρνηση!


Καλεσμένος χθές βράδυ στην εκπομπή της Έλλης Στάη στη Ν.Ε.Τ. ήταν μεταξύ άλλων και ο Πέτρος Τατσόπουλος υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.


Ξέρετε τι είπε ο άνθρωπος;



Ανάμεσα σε όλες τις "μπαρούφες" του είπε ότι η Ελλάδα δεν πάσχει από υπεράριθμους δημοσίους υπαλλήλους αλλά από διεφθαρμένους;

Τι λες ρε μεγάλε;Κάνε μια βόλτα σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες και πές μας και εμάς πόσες χώρες έχουν 1 εκατομμύριο δημοσίους υπαλλήλους σε πληθυσμό 10 εκατομμυρίων;

Τι πίνεις και δεν μας δίνεις;Οι Ιταλία,η Γαλλία,το Βέλγιο,η Ολλανδία,η Γερμανία ....και...και... αναλογικά με τον πληθυσμό τους έχουν και τους αντίστοιχους δημοσίους υπαλλήλους!

Εκτός και αν τους "χαϊδεύετε" τα αυτιά στον ΣΥΡΙΖΑ επειδή το άλλοτε "βαθύ" ΠΑΣΟΚ που στήριζαν οι κρατικοδίαιτοι και οι συνδικαλιστές τώρα είναι υπέρ σας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.