Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Συζήτηση για τα Μάρμαρα του Παρθενώνα

Θα μπορούσε η Ελλάδα να φροντίσει τα Μάρμαρα του Παρθενώνα, εάν επέστρεφαν στην Αθήνα; Ανήκουν νόμιμα στο Βρετανικό Μουσείο; Αυτές οι δύο ερωτήσεις βρίσκονται στο επίκεντρο debate, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στο...

 Cadogan Hall του Λονδίνου.

Πρώτος ομιλητής υπέρ της πρότασης επιστροφής των Μαρμάρων θα είναι ο συγγραφέας, ηθοποιός και αρθρογράφος Στίβεν Φράι και κατά οι Φελίπε Φερνάντεζ Αρμέστο, καθηγητής Ιστορίας στο Πανεπιστήμιο Notre Dame και Tρίσταμ Χαντ, Βουλευτής των Εργατικών, ανταποκριτής και δημοσιογράφος. Η «αναμέτρηση» θα μεταδοθεί ζωντανά στο Μουσείο της Ακρόπολης, από τις 8.30 το βράδυ στα αγγλικά με παράλληλη μετάφραση.

Λόγω αυξημένης ζήτησης, θα πραγματοποιηθούν δύο επιπλέον προβολές, για τους επισκέπτες του Μουσείου της Ακρόπολης, την Τετάρτη 13 Ιουνίου, 11 π.μ. - 1μ.μ. και 5μ.μ. - 7μ.μ. Η προκράτηση θέσεων είναι απαραίτητη, και γίνεται μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας στο 210 3310213 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση rsvp@iq2.gr

1 σχόλιο:

  1. ΑΓΑΠΗΤΟ PLANET GREECE...
    ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΟΝ ΟΡΟ "ΓΛΥΠΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ" ΚΑΙ ΟΧΙ "ΜΑΡΜΑΡΑ" ΟΠΩΣ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΞΕΣΤΟΙ ΑΡΠΑΓΕΙΣ ΤΩΝ..(PARTHENON MARBLES)

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.