Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

ΣΔΟΕ καλεί Θέμο Αναστασιάδη

Να δικαιολογήσει την πραγματική πηγή προέλευσης των χρημάτων που είχε καταθέσει σε λογαριασμούς του, καλείται ο Θέμος Αναστασιάδης, μετά από πόρισμα του ΣΔΟΕ. Πρόκειται για το ποσό των...

3.360.540,95 ευρώ που δεν έχουν δικαιολογηθεί και που ο εκδότης είχε καταθέσει από το 2007 σε λογαριασμούς του στην BNP PARIBAS, ισχυριζόμενος ότι προέρχονται από την πώληση μετοχών του της εφημερίδας "Πρώτο Θέμα" στον εφοπλιστή Π. Λασκαρίδη. Ωστόσο, η πώληση της εφημερίδας δεν επιβεβαιώθηκε και του ζητήθηκαν επιπλέον στοιχεία.
Σε υπόμνημα που υπέβαλλε ο Θέμος Αναστασιάδης το 2008 υποστήριξε πως προέρχονται «από ήδη φορολογημένα εισοδήματά του, αλλά το Γραφείο Οικονομικών Εγκλημάτων της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών ζήτησε από τον ΣΔΟΕ να ελέγξει την υπόθεση. ο ΣΔΟΕ επανέρχεται λοιπόν ανοίγοντας την υπόθεση και απαιτώντας από τον εκδότη τις απαραίτητες εξηγήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.