Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

Πρέβεζα: Ο πεθερός δολοφόνησε τον γαμπρό του!


Πήρε και όμηρο την ίδια του την κόρη για να μην τον συλλάβουν οι αστυνομικοί....



Σύμφωνα με πληροφορίες του pamepreveza.gr θύμα είναι ένας 47χρονος ο οποίος έμενε στο χωριό μαζί με την οικογένειά του.

Δράστης της δολοφονίας είναι ο πεθερός του θύματος ο οποίος αναζητείται από την αστυνομία.

Ο δράστης πυροβόλησε δύο φορές τον γαμπρό του έξω από του σπίτι του σήμερα το απόγευμα. Η σφαίρα βρήκε τον άτυχο 47χρονο στο στήθος με αποτέλεσμα τον ακαριαίο θάνατό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες δράστης και θύμα διαπληκτίστηκαν στο σπίτι του δεύτερου με αποτέλεσμα ο δράστης να πάει στο αυτοκίνητό του και να πάρει το όπλο με το οποίο πυροβόλησε το θύμα δύο φορές. Η μια σφαίρα βρήκε τον 47χρονο στο στήθος προξενώντας του διαμπερές τραύμα με αποτέλεσμα τον ακαριαίο θάνατό του.

Ο δράστης στην συνέχεια έφυγε από το σημείο παίρνοντας μαζί και την κόρη του ενώ η αστυνομία που έφτασε στο χωριό άρχισε να τον αναζητεί.

Λίγα λεπτά πριν τις 22:00 και έπειτα από διαπραγματεύσεις μέσω τηλεφώνου με την αστυνομία ο δράστης παραδόθηκε και οδηγείται στην αστυνομική διεύθυνση Πρέβεζας...

Προανάκριση διενεργεί το τμήμα ασφάλειας Πρέβεζας ενώ ο δράστης θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρέβεζας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.