Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

Αντίστροφη μέτρηση για το ραντεβού Σαμαρά - Μέρκελ

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την κρίσιμη συνάντηση του Έλληνα πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, με την καγκελάριο της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ, σε λίγα λεπτά, στο Βερολίνο, στο οποίο θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό το μέλλον του ελληνικού προγράμματος....



Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 11:45 και σύμφωνα με τον προγραμματισμό, αναμένεται να διαρκέσει μια ώρα και ένα τέταρτο. Από ελληνικής πλευράς θα συμμετέχουν ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας και οι κύριοι Σταϊκούρας, Παπασταύρου και Λαζαρίδης. Θα ακολουθήσει γεύμα και μετά κοινές δηλώσεις των δύο ηγετών.

Η ευρωπαϊκή περιοδεία του πρωθυπουργού δεν τελειώνει εκεί, καθώς ο Αντώνης Σαμαράς θα συναντηθεί με τον Γάλλο πρόεδρο, Φρανσουά Ολάντ, το Σάββατο στις 10:30 το πρωί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.