Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ ετοιμάζουν απεργίες.

Σε εικοσιτετράωρη γενική απεργία προχωράει άμεσα η ΑΔΕΔΥ σε συνεννόηση με την ΓΣΕΕ, όπως επιβεβαίωσε η...


 χθεσινή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα σχεδιαζόμενα μέτρα μείωσης μισθών και συντάξεων.

Τις επόμενες μέρες θα οριστεί και η ημερομηνία της απεργίας, ενώ έχουν ξεκινήσει και οι προετοιμασίες της ΑΔΕΔΥ με συνελεύσεις στους χώρους εργασίας.

Η ΑΔΕΔΥ κάλεσε τους δημοσίους υπαλλήλους, τις πρωτοβάθμιες και δευτεροβάθμιες συνδικαλιστικές οργανώσεις να οργανώσουν πολύπλευρες δραστηριότητες με συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας.

Επίσης, αποφάσισε την πραγματοποίηση κινητοποιήσεων την ημέρα που θα ανακοινωθούν τα μέτρα σε όλες τις πόλεις της χώρας, με ευθύνη των νομαρχιακών τμημάτων και σε συνεργασία με τα Εργατικά Κέντρα και άλλες μαζικές και κοινωνικές οργανώσεις, καθώς και την πραγματοποίηση απογευματινού συλλαλητηρίου στην Αθήνα.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.