Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Ακροδεξιός ο βομβιστής της Σπάρτης

Υπέκυψε στα τραύματά του

Εναν 35χρονο, ο οποίος φέρεται να έχει στενές σχέσεις με ακροδεξιές οργανώσεις, αναζητεί η Αστυνομία ως συνεργό του 33χρονου, στα χέρια του οποίου εξερράγη εμπρηστική βόμβα πριν από λίγες ημέρες στη Σπάρτη....

 Ο 33χρονος υπέκυψε στα τραύματα του, αλλά οι αστυνομικοί από την ανάλυση των κλήσεων που πραγματοποίησε από το κινητό του βρέθηκαν στα ίχνη του 35χρονου, ο οποίος κατοικεί στη Λυκόβρυση, αλλά εξαφανίστηκε από την ημέρα της έκρηξης.

Από τις πληροφορίες που συνέλεξαν οι διωκτικές Αρχές οδηγήθηκαν σε κατοικία στο χωριό Μελιτίνη Λακωνίας, το οποίο βρίσκεται κοντά στο χωριό Αιγές όπου κατοικούσε ο βομβιστής.

Στο σπίτι βρέθηκαν δεκάδες λίτρα εύφλεκτου υγρού, πυροκροτητές, καλώδια και μπαταρίες, «υλικά με τα οποία θα μπορούσαν να κατασκευαστούν περισσότερες από 60-70 εμπρηστικές βόμβες όμοιες με αυτήν που προσπάθησε να ενεργοποιήσει ο 33χρονος την ημέρα της έκρηξης», λέει στα «ΝΕΑ» ανώτερος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ.

Οι αστυνομικοί προσπαθούν να εντοπίσουν και τους πιθανούς στόχους των βομβιστών, καθώς θεωρούν πως η βόμβα που έσκασε στα χέρια του 33χρονου ενεργοποιήθηκε από λάθος του όταν έπεσε το κινητό του πάνω σε αυτήν, ενώ είναι πολύ μεγάλος ο αριθμός των μηχανισμών που θα ετοιμάζονταν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.