Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Ετοιμάζει χτύπημα στο "μαύρο" χρήμα ο Στυλιανίδης


Να αντιμετωπίσει το πρόβλημα του «μαύρου» χρήματος προσπαθεί ο Ευριπίδης Στυλιανίδης με νομοθετική πρωτοβουλία που εξήγγειλε μετά από συνάντηση που είχε με το Γ.Γ. Διαφάνειας και Ανθρώπινων Δικαιωμάτων, Γιώργο Σούρλα....



Ο κ. Στυλιανίδης δήλωσε ότι «η νομοθετική πρωτοβουλία που σχεδιάζουμε λαμβάνει υπόψη όλα τα ευρωπαϊκά δεδομένα που παρακολουθεί το Συμβούλιο της Ευρώπης ενώ στόχος είναι να ενσωματώνει τις εκθέσεις των εθνικών Κοινοβουλίων, να συνθέτει τις απόψεις των κομμάτων και να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της κοινωνίας για χτύπημα του “μαύρου χρήματος” και εδραίωση ενός νέου πολιτικού πολιτισμού, μιας σύγχρονης Δημοκρατίας».

Ο κ. Σούρλας από την άλλη υπογράμμισε ότι σε συνεργασία με τον υπουργό, θα προωθήσουν αμέσως όλες τις απαραίτητες διαδικασίες ώστε να αντιμετωπιστεί το ζήτημα και να βγει η Ελλάδα όσο το δυνατόν πιο σύντομα από την επιτήρηση του Συμβουλίου της Ευρώπης για θέματα διαφθοράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.