Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

Έτοιμος να παραιτηθεί ο Μεϊμαράκης

Τον εισαγγελέα Αρείου Πάγου θα επισκεφθεί αύριο ο πρόεδρος της βουλής Βαγγέλης Μεϊμαράκης,προκειμένου να του ζητήσει την άμεση διαλεύκανση της υπόθεσης που έφερε στο φως η Real news,σύμφωνα με την οποία οι κ.Μεϊμαράκης,Βουλγαράκης και Λιάπης εμπλέκονται σε κύκλωμα ξεπλύματος βρώμικου χρήματος.
Ο κ.Μεϊμαράκης μάλιστα...


επικοινώνησε και με τους τρεις πολιτικούς αρχηγούς,Σαμαρά,Βενιζέλο και Κουβέλη και τους διαβεβαίωσε πως δεν έχει καμμία ανάμιξη στην συγκεκριμένη υπόθεση,ενώ σύμφωνα με πληροφορίες έθεσε στη διάθεσή τους και την παραίτησή του.
Κύκλοι που πρόσκεινται στον κ.Μεϊμαράκη μάλιστα , άφηναν ανοιχτό το ενδεχόμενο ,ακόμη και να παραιτηθεί του αξιώματός του , εάν αυτό χρειαστεί προκειμένου να αποδειχτεί η αθωώτητά του,λέγοντας χαρακτηριστικά πως "θα κάνει ότι χρειαστεί προκειμένου να διαλευκανθεί η υπόθεση.Κι όταν λέμε ότι χρειαστεί, εννοούμε ότι χρειαστεί".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.