Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

ΤΩΡΑ: Αλβανοί χάκεψαν μεγάλο ελληνικό ενημερωτικό site


Αυτή τη στιγμή, ένα από τα πιο γνωστά ελληνικά ενημερωτικά portal εμφανίζει αυτή την εικόνα που βλέπετε. Σύμφωνα με πληροφορίες του planet-greece...



το site είναι "κατεβασμένο" εδώ και τουλάχιστον 2 ώρες. Οι Αλβανοί χάκερ, που συστήνονται ως "Αλβανοί τρομοκράτες - χάκερ", έχουν αναρτήσει ένα προκλητικό κείμενο, στο οποίο κάνουν λόγο για την ανεξαρτησία του Κοσσόβου, και προβαίνοντας σε ένα άνευ προηγουμένου εθνικιστικό παραλλήρημα εμφανίζουν χάρτη με τον οποίο λένε ότι η Κέρκυρα, η Ήπειρος, τα Γιαννιτσά και η Καστοριά είναι αδούλωτα αλβανικά εδάφη, για τα οποία σύντομα θα ξεκινήσουν τις διαδικασίες αποσταθεροποίησης της περιοχής!

Γνωρίζουμε ότι τα παιδιά στο 24news.gr προσπαθούν να διορθώσουν το πρόβλημα, όμως, απ' ότι φαίνεται, οι χάκερ έχουν κάνει πολύ μεγάλη ζημιά.

Ιδού το screenshot:


1 σχόλιο:

  1. η σημαία τους στην άκρη είναι λίγο σχισμένη ! φαίνονται ξεκάθαρα μερικές ίνες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.