Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Επειγόντως για επιθετικό και μέσο...


Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έχουν ξεκινήσει προεργασία για την αναζήτηση ενός μέσου κι ενός επιθετικού ενόψει Γενάρη. Στην Γαλλία ο Σο για το κοινοτικό διαβατήριο, ίσως να φύγει πριν ξεκινήσει να παίζει!...



Μετά την απόφαση του Γιάννη Αλαφούζου να τοποθετηθεί ο Κώστας Κατσουράνης σε... καραντίνα (μέχρι να λυθεί το συμβόλαιο του), οι λύσεις στη μεσαία γραμμή έχουν λιγοστέψει, αναγκάζοντας τον Ζεσουάλδο Φερέιρα να χρησιμοποιήσει τον Λουκά Βύντρα ως αμυντικό μέσο στο ματς με την Ξάνθη.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έχουν καταλάβει πως υπάρχει "τρύπα" στο ρόστερ και ήδη γίνονται κάποιες διεργασίες για την απόκτηση ενός ή ακόμα και δυο ποδοσφαιριστών στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Φυσικά τον πρώτο λόγο στην όλη υπόθεση έχει ο Πορτογάλος τεχνικός, που θα κάνει τις τελικές του εισηγήσεις τον Δεκέμβριο και από κοινού με την διοίκηση θα πάρουν την καλύτερη, οικονομικά, απόφαση για τον σύλλογο.

Ουσιαστικά οι πράσινοι αναζητούν έναν παίκτη στο κέντρο που θα έχει τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του Κατσουράνη, με τη διαφορά πως θα είναι πιο νέος και θα μαρκάρει περισσότερο. Δύσκολη περίπτωση, ειδικά τον Γενάρη.

Από εκεί και πέρα σίγουρη θα πρέπει να θεωρείται η απόκτηση κι ενός ακόμα επιθετικού, μιας και ο Αντώνης Πετρόπουλος αποχωρεί τον Γενάρη, παρότι το συμβόλαιο του είχε ανακοινωθεί πως ΘΑ ανανεωθεί, κάτι που δεν συνέβη ποτέ.

Στην Γαλλία ο Σο

Μέσα σε όλα έχουμε και τον Γάλλο... ασθενή Πάπε Σο, ο οποίος βρίσκεται στην Γαλλία με σκοπό να κινήσει τις διαδικασίες έκδοσης κοινοτικού διαβατηρίου, έτσι ώστε να μην πιάνει θέση ξένου στο ρόστερ των πράσινων.

Αν το πετύχει τότε, λογικά, αλλάζει και το μέλλον του στον Παναθηναϊκό, αφού υπάρχει η σκέψη λύσης της συνεργασίας, αν δεν επανέλθει σύντομα σε κατάσταση που να μπορεί να βοηθήσει τον σύλλογο.

Πηγή:Sport24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.