Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

O Σόιμπλε είπε αυτό που στο planet-greece φωνάζουμε


Ο αντιπαθητικός Γερμανός υπουργός Οικονομικών, είπε τα αυτονόητα για όλους ΜΑΣ. Διαπίστωσε αυτό που όλοι μας λέμε στα πηγαδάκια, που το έχουμε πολλές φορές θίξει μέσα από το planet-greece και που δυστυχώς κανείς ΜΑΣ δεν δίνει σημασία...



Στην Ελλάδα των 1,2 εκατ. ανέργων, του 1 εκατ. υποαπασχολούμενων και τουλάχιστον 1,5 εκατ. με μισθούς πείνας, δεν δικαιολογείται επ' ουδενί να κατεβάινουν για πορείες στο κέντρο όχι 50.000 κόσμου ούτε στις 200.000 θα είμαστε ικανοποιημένοι.

Και δυστυχώς, ο Σόιμπλε είπε την αλήθεια που μας πονάει: «Εξακολουθώ να ανησυχώ για τις διαμαρτυρίες, αλλά αν παίρνεις αποφάσεις λαμβάνοντας υπόψη διαδηλωτές, δεν θα έχεις ποτέ μια βιώσιμη πολιτική« δήλωσε ο Σόιμπλε στη διάρκεια συζήτησης με τη γενική διευθύντρια του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ.

Υπενθυμίζοντας πως στην Αθήνα διαδήλωσαν 15.000 άνθρωποι, ο υπουργός έθεσε τη ρητορική ερώτηση: «Είναι άραγε αυτοί μια πλειοψηφία;»

«Στη δημοκρατία, η πλειοψηφία είναι αυτή που αποφασίζει. Μια μειοψηφία μπορεί να διαμαρτύρεται, όμως τις αποφάσεις τις παίρνουν οι πολιτικοί ηγέτες» πρόσθεσε.

Τα θέλουμε και τα παθαίνουμε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.