Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Δείτε στο VIDEO πως ο Γιώργος Λιάγκας κατέστρεψε το Χριστουγενιάτικο δέντρο της εκπομπής του


Χριστουγεννιάτικη ταινία καταστροφής θύμιζε το πλατό του Πρωινό mou λίγα λεπτά μετά την...
είσοδο του Γιώργου Λιάγκα. Η Φαίη Σκορδά με την Ειρήνη Λιναρδάκη έδειχναν πως μπορούμε να στολίσουμε με δικές μας κατασκευές το σπίτι μας τις γιορτές, όταν ο Γιώργος πήρε και πάλι -κατά παράδοση- το σπρέι στα χέρια του. Έβαψε από μπάλες και δέντρο, μέχρι και την φάτνη! Μάταια προσπαθούσε η Φαίη να τον συνετίσει... η καταστροφή ήταν ήδη σε εξέλιξη!

1 σχόλιο:

  1. Ποιος είναι ο Μάκης Βραχιολίδης:
    Γνωστός Εκδότης εκβιαστής της τοπικής κοινωνίας του Χολαργού με πλήθος μηνύσεων και αγωγών.
    Τα περιστατικά που έχει συνδέσει το όνομα του είναι ουκ ολίγα. Μερικά από αυτά:
    1) Ο Μάκης Βραχιολίδης είναι ένα από τα πρωτοπαλίκαρα του Μιχολόπουλου, εκδότης της Ελεύθερης Ώρας, και γνωστού Ποινικού για τους εκβιασμούς πλουσίων οικογενειών. Φημολογείται ότι ο Μάκης Βραχιολίδης έλαβε μέρος στους εκβιασμούς του Μιχαλόπουλου ως εισπράκτορας και ως μέρος της σπείρας των εκβιαστών.
    2) Ο Μάκης Βραχιολίδης έχει συκοφαντήσει την ενορία της Φανερωμένης και τους Ιερείς αυτής με αποτέλεσμα να τον έχουν μηνύσει για συκοφαντική δυσφήμηση. Ακούγεται ότι και στην περίπτωση της ενορίας ο Μάκης Βραχιολίδης εκβίασε απλούς ενορίτες με σκοπό να αποκομίσει χρήματα παρέχοντας δήθεν δημοσιογραφική «προστασία».
    3) Ο Μάκης Βραχιολίδης και τα συκοφαντικά του άρθρα στάθηκαν η αφορμή να συκοφαντιθεί η εντιμότατη Χολαργιώτισα Δικαστική Λειτουργός κα. Τασσοπούλου η οποία μη αντέχοντας τον διασυρμό της από τον κατάπτυστο και κατ’ επάγγελμα συκοφάντη άλλαξε προάστιο.
    Η κα. Τασσοπούλου επίσης έχει μηνύσει τον Μάκη Βραχιολίδη για συκοφαντική δυσφήμηση.

    Αυτός είναι ο δήθεν «οπτικός» που διατηρεί και blog από όπου με τα συκοφαντικά του άρθρα εκβιάζει τον κόσμο. Είναι γνωστό ανδρείκελο της περιοχής που άλλο από το να συκοφαντεί δεν γνωρίζει.
    Άλλο ένα πρωτοπαλίκαρο του Ποινικού Μιχαλόπουλου.


    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.