Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2013

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Πάνω από 50 άτομα χτυπούσαν αλύπητα 4 αστυνομικούς στα Εξάρχεια - 4 τραυματίες


Πλήρης επιβεβαίωση για το αποκλειστικό ρεπορτάζ, που μετέδωσε πρώτο το planet-greece, πριν από λίγο...



Σύμφωνα, λοιπόν, με επιβεβαιωμένες πληροφορίες, 4 αστυνομικοί με πολιτικά, από το ΑΤ Εξαρχείων, επεχείρησαν να κάνουν ελέγχους και συλλήψεις στη συμβολή των οδών Μπουμπουλίνας και Στουρνάρη, στα Εξάρχεια, πίσω από το Πολυτεχνείο.

Εκεί κυκλώματα διακίνησης και πώλησης λαθραίων τσιγάρων αλλά και ναρκωτικών, έχουν στήσει την δική τους παράνομη αγορά, που είναι άβατο εδώ και καιρό για την αστυνομία.

Το κλιμάκιο των τεσσάρων αστυνομικών, αποτελείτο από 1 αρχιφύλακα, 1 αστυφύλακα και 2 ειδικούς φρουρούς.

Τη στιγμή που πραγματοποιούσαν με πολιτικά την πεζή περιπολία, έγιναν αντιληπτοί από τσιλιαδόρους, οι οποίοι με την συνδρομή των υπόλοιπων λαθρομεταναστών, μικροεμπόρων ναρκωτικών, τοξικομανών αλλά και αντιεξουσιαστών, επιτέθηκαν στους αστυνομικούς με καδρόνια, μπουνιές και κλωτσιές. Πάνω από 50 άτομα, σύμφωνα με όσα οι αστυνομικοί κατέθεσαν, τους χτυπούσαν αλύπητα.

Οι τρεις από αυτούς τραυματίστηκαν ελαφρά, και πριν από λίγο πήραν εξιτήριο από το 401 όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Έφεραν κυρίως θλαστικά τραύματα, μώλωπες και εκχυμώσεις.

Ο τέταρτος αστυνομικός, ειδικός φρουρός, φέρει σοβαρό κάταγμα στο αριστερό του χέρι, στο ύψος του καρπού, όπως αναφέρουν επιβεβαιωμένες πληροφορίες του planet-greece. Μέχρι και αυτή την ώρα, παραμένει στο 401 Σ.Ν. για νοσηλεία και είναι πολύ πιθανό να πάρει εξιτήριο αργά το απόγευμα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.