Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

ΝΕΟΤΕΡΑ για την γιάφκα στο Παγκράτι

Το διαμέρισμα που οι τέσσερις συλληφθέντες της Κοζάνης χρησιμοποιούσαν πριν πιάσουν τη γιάφκα της οδού Ελ Αλαμέιν στο Μαρούσι, εντόπισαν και κάνουν φύλλο και φτερό οι αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής.
Το διαμέρισμα...


 της οδού Αλκέτου 26-28 στο Παγκράτι, μπήκε στο μικροσκόπιο της Αντιτρομοκρατικής μετά από τηλεφώνημα αγνώστου ο οποίος είπε ότι είχε δει το Νίκο Ρωμανό να μπαίνει στη συγκεκριμένη πολυκατοικία.

Οι αστυνομικοί,όπως αναφέρει το protothema.gr, ερευνούν εξονυχιστικά το χώρο ο οποίος, όπως λένε δεν είχε έπιπλα προκειμένου να εντοπίσουν αποτυπώματα και γενετικό υλικό. Το διαμέρισμα στο Παγκράτι, φέρονται να νοίκιασαν με πλαστά στοιχεία κάποιοι από τους τέσσερις συλληφθέντες στο Βελβεντό Κοζάνης, όμως μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.