Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Πώς διατηρεί το γραμμωμένο της σώμα η Naomi Watts;



Είναι 44 χρονών, κι όμως, και εικοσάχρονες θα... ζήλευαν τις καμπύλες και τους γραμμωμένους της κοιλιακούς. Ο λόγος για την υποψήφια για Oscar Ά Γυναικείου Ρόλου για την εκπληκτική ερμηνεία της στην ταινία “The Impossible”, Naomi Watts.

Ο προσωπικός της γυμναστής αποκαλύπτει τρία από τα μυστικά της για αψεγάδιαστο σώμα:

Νο1: Η συνέπεια.

Ακόμη και όταν ο χρόνος της είναι περιορισμένος, η γνωστή ηθοποιός γυμνάζεται μία ώρα την ημέρα, πέντε φορές την εβδομάδα.

Νο2: Η ποικιλία στην άσκηση.

Ο προπονητής της τη βάζει να κάνει αερόβιες ασκήσεις, ασκήσεις ενδυνάμωσης και τόνωσης οι οποίες περιέχουν πιλάτες, χορό και γιόγκα.Επίσης, γυμνάζεται με τραμπολίνο και πηδάει σκοινάκι.

Νο3: Η ευχάριστη άσκηση

Είναι σημαντικό να κάνουμε ό,τι μας αρέσει και μας ευχαριστεί περισσότερο. Έτσι, ούτε η άσκηση φαίνεται δύσκολη, ούτε “ο δρόμος μέχρι την αποθεραπεία” φαντάζει ατέλειωτος..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.