Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

Ξήλωσαν τη φωτογραφία του Ανδρέα Παπανδρέου από τον τάφο του [ΦΩΤΟ]

Άγνωστοι "ξήλωσαν" τη φωτογραφία του Ανδρέα Παπανδρέου από τον τάφο του και έσπασαν τη βάση της.Όπως καταγγέλλει ο ...


εξομολόγος του Ανδρέα Παπανδρέου, Αρχιμανδρίτης Τιμόθεος Ηλιακής, άγνωστοι “ξήλωσαν” την φωτογραφία από τον τάφο, σπάζοντας τη βάση του. Ο Αρχιμανδρίτης, ο οποίος τράβηξε και τις φωτογραφίες και τις δημοσίευσε στο προσωπικό του blog “Αγιοκέρι – εκ Τιμοθέου”, τονίζει οργισμένος ότι ο τάφος παραμένει εγκαταλελειμμένος, σε απαράδεκτη κατάσταση.

Ο π. Τιμόθεος τονίζει ότι "Κανένας δεν έχει ενδιαφερθεί για την αντικατάστασή της, με αποτέλεσμα η εικόνα που παρουσιάζει ο τάφος να είναι το λιγότερο απαράδεκτη».

Ο Αρχιμανδρίτης, στηλιτεύει και τη στάση του Δήμου Αθηναίων, επισημαίνοντας ότι προκύπτουν ερωτηματικά από αυτή, «αφού ο τάφος βρίσκεται σε εμφανές σημείο και μια τέτοια ενέργεια γίνεται αμέσως αντιληπτή από τους φύλακες».






πηγή: itabloid.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.