Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ.

Γι άλλη μια φορά αυτοί που θησαυρίζουν κλέβονταςότι μεταλλικό βρουν σε αυλές ή στους δρόμους έκλεψαν την προτομή του Καζατζάκη.
 Άγνωστοι αφαίρεσαν ...

την μπρούτζινη προτομή του Νίκου Καζαντζάκη από τον περίβολο του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Αθηναίων, ενώ την ίδια τύχη είχε και η προτομή του Δομήνικου Θεοτοκόπουλου.

Την κλοπή των προτομών επιβεβαίωσε σε δηλώσεις της στον Alpha 989 η αντιδήμαρχος Αθηναίων για θέματα παιδείας Νέλλη Παπαχελά, εκφράζοντας την ελπίδα ότι οι δράστες θα εντοπιστούν από την ΕΛ.ΑΣ..

Όπως έκανε γνωστό στη Βουλή ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας, η κυβέρνηση μελετά νομοθετική πρωτοβουλία για την αντιμετώπιση της έντασης του φαινομένου, γενικά, των κλοπών μετάλλου από οργανωμένα κυκλώματα. Σχετική επίκαιρη ερώτηση είχε καταθέσει η βουλευτής της ΝΔ, Αθηνά Σκόνδρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.