Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Αυτό κι αν ήταν... τρίποντο! Ποιος πασίγνωστος star του ΝΒΑ παραδέχτηκε πως είναι GAY;;;


Στο... δρόμο που χάραξε ο John Amaechi βαδίζει ο Jason Collins. Ο 34χρονος σέντερ παραδέχτηκε ότι είναι gay, σε συνέντευξη που παραχώρησε για το τεύχος Μαΐου του Sports Illustrated!..


"Είμαι ένας 34χρονος σέντερ του ΝΒΑ. Είμαι μαύρος. Και είμαι gay"! Ετσι ανοίγει τη δημόσια παραδοχή του ο Jason Collins, στη συνέντευξη-σοκ που θα δημοσιευτεί σε λίγες ημέρες στην Αμερική. Σε αντίθεση όμως με τον John Amaechi, ο οποίος περίμενε να ολοκληρωθεί η καριέρα του στο ΝΒΑ για να παραδεχτεί δημοσίως ότι είναι ομοφυλόφιλος, ο Jason Collins δεν μπορούσε να περιμένει. Ετσι, έγινε ο πρώτος εν ενεργεία αθλητής στις ΗΠΑ (σε οποιοδήποτε σπορ) που εκδήλωσε ανοιχτά την προτίμηση του στο ανδρικό φύλο! Κι όλα αυτά συμβαίνουν σε μία εποχή που στο ΝΒΑ συζητείται ακόμα και το ενδεχόμενο να επιλεγεί μια γυναίκα στο draft...

Ο Jason Collins δεν είναι σίγουρα ο μόνος gay παίκτης στο ΝΒΑ (για όσους θυμούνται, πριν από μερικά χρόνια έγινε σάλος με κάποιες φωτογραφίες του Richard Jefferson από τις καλοκαιρινές διακοπές του σε εξωτικό νησί...). Είναι όμως ο μόνος που το παραδέχεται ανοιχτά, χωρίς περιστροφές. "Δεν το είχα κανονίσει να γίνω ο πρώτος gay αθλητής μεγάλου σπορ που θα το δηλώσει ανοιχτά στη Βόρεια Αμερική. Από τη στιγμή που είμαι, όμως, είμαι χαρούμενος που ανοίγω την κουβέντα" λέει στη συνέντευξή του ο Collins.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.