Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

Φάλαινες τρομοκρατούν δύτες [ΒΙΝΤΕΟ]

Μιλάμε πως πρέπει να χέστ@κ@ν επάνω τους.
Δύο μεγάπτερες φάλαινες που αναδύθηκαν από τα βάθη του ωκεανού τρομοκράτησαν για τα καλά δύο δύτες ανοιχτά των ακτών των ΗΠΑ ...


Όπως γράφει το Τάιμ, το περασμένο Σαββατοκύριακο δύο δύτες έκαναν «βόλτα» δίπλα στο σκάφος τους, στο Σούζα Ροκ, ανοιχτά του Κόλπου του Μόρο στην Καλιφόρνια, την ώρα που δίπλα τους κολυμπούσε ένα κοπάδι με ψάρια. Άλλοι κατέγραφαν τη σκηνή σε βίντεο όταν ξαφνικά το κοπάδι με τα ψάρια έδειξε να αναστατώνεται.
Στιγμές μετά, από τα βάθη της θάλασσας αναδύθηκαν δύο μεγάπτερες φάλαινες, οι οποίες στην προσπάθειά τους για ένα καλό… μεζέ, παρά λίγο να καταπιούν και τους δύτες. Οι τελευταίοι επέστρεψαν στο σκάφος με συνοπτικές διαδικασίες, ενώ τα δύο θηλαστικά -πιθανώς μητέρα και μικρό αν κρίνει κανείς από το μέγεθος και την παράλληλη κίνηση- συνέχισαν νωχελικά το δρόμο τους.

Πιθανώς δε, αν πιστέψουμε ότι πρόκειται για ευφυή όντα, η μητέρα δεν μάθαινε το μικρό να κυνηγάει, αλλά να κάνει χοντροκομμένες φάρσες σε μικρά ζώα…





πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.