Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

Μηταράκης: Θέλουμε να πουλήσουμε ακίνητα στους Κινέζους


Η δυνατότητα σχεδίασης και υλοποίησης ενός οικισμού υψηλών προδιαγραφών με σκοπό την πώληση ακινήτων σε Κινέζους πολίτες συζητήθηκε σήμερα στη συνάντηση που είχε ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας Νότης Μηταράκης, με αντιπροσωπεία της κινεζικής εταιρείας...



Jao Design επικεφαλής της οποίας ήταν ο Διευθύνων Σύμβουλος James Jao.

Το σχέδιο όπως έγινε γνωστό συνδέεται και με τη δυνατότητα χορήγησης αδειών παραμονής σε αλλοδαπούς επενδυτές, που προβλέπει ο νέος επενδυτικός νόμος.

Παράλληλα, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τα κίνητρα για άμεσες ξένες επενδύσεις, το σύστημα αδειοδοτήσεων κ.α. Στη συνάντηση μετείχε επίσης και ο διευθύνων σύμβουλος του Invest In Greece, Στέφανος Ησαΐας.

Η εταιρεία JAO Design International ιδρύθηκε στη Νέα Υόρκη το 1984 και έχει κατασκευάσει πάνω από 1.000 έργα στην Κίνα.

Μεταξύ αυτών, το συγκρότημα οικολογικών ουρανοξυστών Shishi Yangneiting (424.000 τ.μ.), ο οικισμός Seaview Gardens στο Quanzhou, Fujian Province (πάνω από 300 κατοικίες σε 680 στρ.), το κεντρικό διαμέρισμα της πόλης Yueqing, Zhejiang Province (18,2 τ.χμ.), κ.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.