Κυριακή 7 Ιουλίου 2013

Αυτός είναι ο πιο επικίνδυνος δρόμος του κόσμου [ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ]

narrow_death_road
Δεν είναι απλά ένας συνηθισμένος επικίνδυνος δρόμος. Είναι ο πιο...


 επικίνδυνος δρόμος του κόσμου. Το αποδεικνύουν οι αριθμοί των ατυχημάτων και οι δεκάδες νεκροί κάθε χρόνο. Λέγεται «Δρόμος του Θανάτου» και βρίσκεται στη Βολιβία, σε μία απόκρημνη πλαγιά, στα βόρεια των Άνδεων.
Death-Road-520x346
Κάθε χρόνο δεκάδες άνθρωποι χάνουν τη ζωή τους σε αυτό το στενό δρομάκι, που βρίσκεται στο χείλος ενός κάθετου γκρεμού. Ο δρόμος είναι συχνά λασπώδης και ολισθηρός και τα οχήματα που τον περνούν, είναι παλιά και κακοσυντηρημένα.

Η ζοφερή ιστορία του δρόμου δεν αποτρέπει πολλούς ριψοκίνδυνους κυρίως δυτικοευρωπαίους τουρίστες που πηγαίνουν εκεί για να ζήσουν μια πραγματική περιπέτεια.




Ο δρόμος του θανάτου σε φωτογραφία του 1960!

Δείτε το επεισόδιο της διάσημης εκπομπής του BBC "TOP GEAR" στον "δρόμο του θανάτου". Πολλοί τηλεθεατές της εκπομπής θεωρούν ότι το ταξίδι στη Βολιβία και η εκτός δρόμου περιπέτεια των Κλάρκσον - Χάμοντ και του Τζέημς Μέι είναι το κορυφαίο επεισόδιο που προβλήθηκε ποτέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.