Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

Σπανούλης: Δεν είμαστε άτρωτοι


Ο Βασίλης Σπανούλης μίλησε στο "Βήμα" για το Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας, τον Αντρέα Τρινκιέρι και τους στόχους της Εθνικής ομάδας. Ο Kill Bill τόνισε πως η άμυνα είναι εκείνη που θα φέρει τη διάκριση και πως δεν είναι σωστό να πάμε...



ως φαβορί στη διοργάνωση. Αναλυτικά, ο Βασίλης Σπανούλης μίλησε για:

-το κλίμα εν όψει Ευρωμπάσκετ: «Δεν πρέπει να ενθουσιαζόμαστε, αλλά ούτε και να απογοητευόμαστε εύκολα. Ανέκαθεν υπήρχε τρομερός ενθουσιασμός κατά την περίοδο των φιλικών αγώνων, που συνήθως έχουν θετική έκβαση για την ομάδα μας, και υπέρμετρη απογοήτευση όταν κάτι πηγαίνει στραβά στα επίσημα παιχνίδια. Επειδή ξέρουμε ότι για να φτάσεις ψηλά πρέπει να υπερπηδήσεις σημαντικές δυσκολίες, χρειάζεται την κατάλληλη στιγμή, στους κρίσιμους αγώνες, να δείξουμε ότι είμαστε πραγματική ομάδα για να κερδίσουμε τα παιχνίδια που πρέπει».

-τους στόχους στο Ευρωμπάσκετ: «Θα πάμε με σταθερά βήματα και χαμηλά το κεφάλι. Ακούγονται πολλά για την ομάδα μας, αλλά πρέπει να πάμε ως αουτσάιντερ και συνειδητοποιημένοι. Δεν είναι σωστό να πάμε ως φαβορί. Οι δύο ήττες στη Γερμανία μάς έκαναν καλό. Μας προσγείωσαν ανώμαλα. Φανέρωσαν όλες τις αδυναμίες μας, απέδειξαν ότι δεν είμαστε άτρωτοι, κατέδειξαν ότι δεν είμαστε φαβορί και επιβεβαίωσαν ότι αν κάθε βράδυ δεν δώσουμε το 100% τότε η αποτυχία θα είναι δεδομένη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.