Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Τούρκοι κατάσκοποι(;) συνελλήφθησαν στον Έβρο!!


Οι δυο αλλοδαποί ηλικίας 36 και 26 χρόνων εντοπίστηκαν βαθιά μέσα στη Ζώνη Ασφάλειας Προκαλύψεως στην οποία κινούνταν χωρίς να κατέχουν σχετική άδεια...Μυστήριο καλύπτει τον σκοπό της εισβολής δυο Τούρκων σε απαγορευμένη παρέβρια περιοχή του Σουφλίου, όπου τους εντόπισαν αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης. Οι ίδιοι ισχυρίστηκαν ότι είναι τουρίστες και ότι χάθηκαν.

Οι δυο αλλοδαποί ηλικίας 36 και 26 χρόνων εντοπίστηκαν βαθιά μέσα στη Ζώνη Ασφάλειας Προκαλύψεως στην οποία κινούνταν χωρίς να κατέχουν σχετική άδεια και συνελήφθησαν αμέσως από τους αστυνομικούς, οι οποίοι τους παρέπεμψαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης.

Οι δύο Τούρκοι δεν είχαν μαζί τους φωτογραφικές μηχανές ή χάρτες της περιοχής, αλλά και μόνο η είσοδός τους σε απαγορευμένη περιοχή είναι ύποπτη και γι’ αυτό η υπόθεση ερευνάται προσεκτικά. Στο παρελθόν είχαν συλληφθεί και άλλοι αλλοδαποί σε παρέμβριες περιοχές, αλλά πρώτη φορά συλλαμβάνονται Τούρκοι υπήκοοι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.