Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

ΣΟΚ-Δείτε ποιός πασίγνωστος Έλληνας παίκτης Ριάλιτι έχει πεθάνει χωρίς να έχει μαθευτεί…



Tην τελευταία του πνοή είχε αφήσει στη ...
Νάξο ο Πολυαγαπημένος μας Ο Γιώργος Νάιδας.

Μας συστήθηκε από την τηλεόραση -μέσα από το reality «Bar». Ενω έτρεχε με την καινούργια του μηχανή σε στενάκι του κοσμοπολίτικου κυκλαδίτικου νησιού.
Δεν υπολόγισε το θάνατο που καραδοκούσε σ’ ένα χαντάκι.

Ο 34 Μαΐων νεαρός με το ιδιαίτερο στιλ, που εντυπωσίασε με την όρεξη και το ξέφρενο κέφι για την «μπάρα» του Mega, αλλά τρεις μέρες μετά αποχώρησε επεισοδιακά από το παιχνίδι (ανακοινώνοντας μάλιστα στους συμπαίκτες του ότι «μαγκιά είναι να αφήνει κανείς τα εκατομμύρια και τη δημοσιότητα και να… την κάνει»), έτρεχε ιλιγγιωδώς, έχασε τον έλεγχο της μηχανής του, μιας ολοκαίνουργιας 600άρας Honda, και τώρα ταξιδεύει για τη γειτονιά των αγγέλων.


Η κακή ορατότητα και η ταχύτητα -που είναι ο χειρότερος σύμβουλος- έγιναν φονικός συνδυασμός. Ετσι ο Γιώργος Εκανε την τελευταία βόλτα της ζωής του σοκάροντας τους φίλους με τους οποίους βρισκόταν στο νησί. Κάποιοι απ’ αυτούς, όταν έμαθαν το νέο από τους γιατρούς του νοσοκομείου του νησιού, νόμιζαν πως ήταν ακόμα μία από τις πλάκες που συνήθιζε να κάνει ο Γιώργος. Ομως, δυστυχώς, ο θάνατός του ήταν πραγματικότητα....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.