Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

Το πρόσωπο του εκτελεστή [ΦΩΤΟ]


Πάνω από 10 βίντεο έχει στη διάθεσή της η αντιτρομοκρατική, από το σημείο της εκτέλεσης έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής. Όλα έχουν «περαστεί» για ψηφιακή ανάλυση. Όμως, το ένα από αυτά «βγάζει» το πρόσωπο του δράστη...



Από τα περισσότερα από 10 βίντεο που έχει συγκεντρώσει η αντιτρομοκρατική, τόσο από το σημείο της εκτέλεσης, έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής, όσο και από τους γύρω δρόμους, η μεγαλύτερη σημασία στις έρευνες δίδεται στο βίντεο από τις κάμερες κλειστού κυκλώματος που βρίσκονταν στο κτήριο του κόμματος.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του spirospero.gr, έχουν εστιάσει στο οπτικό υλικό από την κάμερα του πρώτου ορόφου. Αυτό που έχει αποκαλύψει είναι τα πρώτα στοιχεία για το προφίλ του δράστη. Είναι μετρίου αναστήματος, γύρω στο 1.70, μελαχρινός και φορούσε καπέλο μαύρο, τύπου τζόκει.

Ήταν κοντοκουρεμένος και δεν είχε περούκα, ούτε είχε χρησιμοποιήσει κάποιο άλλο τεχνικό μέσο αλλοίωσης των χαρακτηριστικών του, όπως γυαλιά, ψεύτικο μουστάκι ή μαντήλι. Τα 4 καρέ που έχουν απομονώσει από το διάρκειας 10 δευτερολέπτων βίντεο (όσο χρειάστηκε δηλαδή για να αδειάσει 12 σφαίρες πάνω στα σώματα τριών άτυχων νέων) δείχνουν έστω και θολά την πρώτη εικόνα από το πρόσωπο του δράστη.

Αυτό που σαστισμένοι είδαν οι έμπειροι αστυνομικοί της αντιτρομοκρατικής ήταν ο κυνικός τρόπος με τον οποίο έδρασε. Προχωρούσε, σημάδευε και πυροβολούσε.

Ξεκίνησε να πυροβολεί τα θύματά του από απόσταση κάτω των 15 μέτρων για να τους πλησιάσει τελικά στο 1μισυ μέτρο, όπου και τους έδωσε τις χαριστικές βολές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.