Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014

Πόσοι κάνετε πραγματικότητα τα sexy όνειρά σας;

Σύμφωνα με μια νέα έρευνα οι περισσότεροι άνθρωποι που βλέπουν sexy όνειρα όταν κοιμούνται εμπνέονται από αυτά για να δοκιμάσουν νέα πράγματα με τον/την σύντροφό τους.Μάλιστα σε ποσοστό 59% έχουν...


 ζήσει αυτές τις φαντασιώσεις που είδαν στον ύπνο και στο ξύπνιο τους. Η έρευνα διαπίστωσε επίσης ότι το 93% από εμάς έχουν πολύ τακτικά ερωτικά όνειρα με το 1/4 μα τα βλέπει σε πολύ μεγαλύτερη συχνότητα.

Όσον αφορά τους ερωτικούς συντρόφους που βλέπουν οι άνθρωποι στον ύπνο τους, εκτός από τον σύντροφό τους πολλές φορές μπορεί να είναι ένας φίλος/η ενώ το δεύτερο πιο δημοφιλές σχήμα είναι ένας πρώην εραστής ενώ το 1/4 των ανθρώπων βλέπουν ερωτικά όνειρα με ανθρώπους που στην πραγματικότητα δεν νιώθουν καμία έλξη.

Σχεδόν το 61% εκτιμούν ότι υπάρχουν κρυμμένα νοήματα στα ερωτικά όνειρα και αυτό εξηγείται γιατί πολύ απλά το 70% των ερωτηθέντων δήλωσαν ότι βλέπουν περισσότερα ερωτικά όνειρα όταν η σεξουαλική τους ζωή δεν είναι καλή.

Αναλυτικότερα τα αποτελέσματα της έρευνας έχουν ως εξής:

Πόσο συχνά έχετε ερωτικά όνειρα;
1 Κάθε λίγες ημέρες - 26%
2 Μια φορά την εβδομάδα - 16%
3 Μόλις ένα δεκαπενθήμερο - 12%
4 Μια φορά το μήνα - 14%
5 Λίγες φορές το χρόνο - το 20%

Με ποιούς έχετε κοιμηθεί στα όνειρά σας, εκτός από το σύντροφό σας ;
1 Φίλο
2 Πρώην εραστής
3 Κάποιον με έλκει στην πραγματική ζωή
4 Ένα διάσημο
5 Κάποιον που ούτε καν με έλκει ερωτικά στην πραγματική ζωή

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.