Σάββατο 19 Απριλίου 2014

Τι λένε οι γυναίκες που προτιμούν τους κοντούς άνδρες

Είναι γάτα ο κοντός...

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους πρέπει να δώσεις την ευκαιρία σε έναν κοντό άντρα να σε κατακτήσει. Δες μερικούς από αυτούς...



Οι κοντοί είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση

Σε έναν κόσμο όπου οι γυναίκες συνήθως δεν κοιτάνε τους κοντούς αυτοί είναι που έχουν την περισσότερη αυτοπεποίθηση για να υπερισχύουν και αυτοί σε κάτι. Οι κοντοί άντρες νιώθουν συνεχώς πως πρέπει να αποδείξουν κάτι και έτσι τις περισσότερες φορές είναι πολύ καλοί και στη δουλειά τους.

Ξαφνικά γίνεσαι supermodel

Κοίτα όλα τα διάσημα μοντέλα σε όλο τον κόσμο. Το κοινό τους σημείο είναι ότι οι περισσότερες από αυτές έχουν σχέση με πιο κοντούς άντρες. Μπορεί να μην έχεις το ύψος της Αλεσάντρα Αμπρόσιο αλλά όταν είσαι έστω και λίγο ψηλότερη από τον αγαπημένο σου νιώθεις ότι είσαι σαν κι αυτή. Νιώθεις συνεχώς ότι είσαι και εσύ μοντέλο, τουλάχιστον στο ύψος!

Οι κοντοί ζουν περισσότερο

Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο πως οι κοντοί άντρες ζουν τουλάχιστον δύο χρόνια περισσότερο από τους ψηλούς.

Έχεις περισσότερες επιλογές

Το μέσο ύψος των αντρών είναι το 1.74 και όχι το 1.80. Έτσι, όταν ψάχνεις για το άλλο σου μισό, κοιτώντας λίγο πιο χαμηλά από ότι έχεις συνηθίσει, οι επιλογές σου είναι πολύ περισσότερες.

Θα τα βρείτε καλύτερα οριζοντίως

Ό,τι κολλήματα κι αν έχεις με τους κοντούς, όταν φτάσετε στο κρεβάτι όλα θα εξαφανιστούν ως δια μαγείας. Είναι πολύ πιο δύσκολο να φιλήσεις και να χειριστείς έναν πολύ ψηλό άντρα από ότι έναν που είναι περίπου στο ύψος σου ή και μερικούς πόντους πιο κοντός.

Πηγή: faysbook.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.