Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Στο... πλευρό του Κασιδιάρη η Ζωΐτσα Κωνσταντοπούλου

Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση με αναφορές σε σκοτεινούς μηχανισμούς που θέλουν να απλώσουν τα πλοκάμια τους στη Δικαιοσύνη ασκεί η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου με αφορμή την παραίτηση από τη θέση του γραμματέα του υπουργικού συμβουλίου Τάκη Μπαλτάκου, έπειτα από την αποκάλυψη συνομιλίας του με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη...



Η κ. Κωνσταντοπούλου δηλώνει ότι οι αποκαλυφθείσες ομολογίες Μπαλτάκου δεν διασκεδάζονται με υπεκφυγές και τονίζει ότι αυτές αποδεικνύουν πως η Κυβέρνηση δεν διστάζει να μετέλθει οποιαδήποτε μεθόδευση κατά της Δημοκρατίας, με προφανή απώτερο στόχο να νοθευθεί η εκλογική καταγραφή του ανερχόμενου ρεύματος του ΣΥΡΙΖΑ στην κοινωνία.

«Προ ολίγων μόλις ημερών η Κυβέρνηση επιχειρηματολογούσε στη Βουλή θέτοντας τον κ. Μπαλτάκο υπεράνω των Υπουργών, για να περάσει τη ρατσιστική τροπολογία εμπνεύσεώς του» συνεχίζει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υπογραμμίζοντας ότι «είναι φανερό ότι η Κυβέρνηση είναι παραδομένη στους σκοτεινούς μηχανισμούς που θέλουν να απλώσουν τα πλοκάμια τους στη Δικαιοσύνη.

Στη συνέχεια η κ. Κωνσταντοπούλου καταφέρεται κατά του υπουργού Δικαιοσύνης κατηγορώντας τον για μια σειρά ζητημάτων που συνθέτουν όπως λέει ένα επικίνδυνο παρασκήνιο διαπλοκής και παρακράτους δεδομένα που του επιβάλλουν να λογοδοτήσει.

Ειδικότερα όπως αναφέρει «η εκ μέρους του υπουργού απόπειρα εξυπηρέτησης υποχρέων Πόθεν Έσχες που κατέχουν μετοχές ναυτιλιακών εταιριών τον περασμένο Σεπτέμβριο, η επίσης εκ μέρους του ιδίου απόπειρα πλημμεληματοποίησης των μιζών με το πολυνομοσχέδιο, η ανθρωποκτονία σωφρονιστικού υπαλλήλου, ο εν συνεχεία άγριος βασανισμός κρατουμένου μέχρι θανάτου και οι σημερινές εφιαλτικές για τη δημοκρατία αποκαλύψεις, συνθέτουν ένα επικίνδυνο παρασκήνιο διαπλοκής και παρακράτους που επιβάλλουν στον Υπουργό Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων να λογοδοτήσει».

1 σχόλιο:

  1. Zωιτσα γιατι ειναι στο πλευρο του Kασιδιαρη.Αν ηταν στο πλευρο του αντωνη μαλλον θα τη λεγατε Ζωη.Χαρακτηριστικη και η φωτογραφια.Yπερβολικη θα με πειτε.Δεν πειραζει σε αλλες εποχες θα περναγε απαρατηρητο.Οχι πια..Υπαρχουν καποιοι που τα προσεχουν αυτα πολυ περισσοτερο απ το ιδιο το κειμενο.Υ.Γ Ξεχασα κι εγω να γραψω το αντωνης με κεφαλαια.Εγω ομως δεν ειμαι δημοσιογραφος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.