Κυριακή 8 Ιουνίου 2014

Μπλέκουν τον Μέσι σε ξέπλυμα μαύρου χρήματος


Σε ακόμα ένα οικονομικό σκάνδαλο εμφανίζεται να είναι μπλεγμένος ο Λιονέλ Μέσι καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα της...

 ισπανικής εφημερίδας El Pais, ο Αργεντινός επιθετικός της Μπαρτσελόνα κατηγορείται για συμμετοχή σε ξέπλυμα μαύρου χρήματος από έσοδα αγώνων φιλανθρωπικού χαρακτήρα που διοργάνωνε.
Ο Γκιγέρμο Μαρίν είναι ο άνθρωπος που διοργάνωνε τους αγώνες για λογαριασμό του Μέσι και όπως σημειώνεται στο δημοσίευμα, στο όνομα "G. Marin-Messi" υπήρξε μεταφορά χρημάτων, ύψους 950.000 ευρώ, στο φορολογικό "παράδεισο" Κουρασάο στη Καραϊβική.
Η εφημερίδα ισχυρίζεται πως έχουν βρεθεί στοιχεία που αποκαλύπτουν μεταφορά χρημάτων από τους διοργανωτές σε off shore εταιρείες ενώ υπάρχουν και αποδείξεις από πληρωμές ποδοσφαιριστών που πήραν μέρος σε αυτά τα παιχνίδια.
Η έρευνα των Αρχών στρέφεται στα παιχνίδια, φιλανθρωπικού χαρακτήρα, που έδωσε ο Λιονέλ Μέσι σε έξι χώρες, ανάμεσα τους οι ΗΠΑ, η Κολομβία, το Μεξικό και το Περού, το 2012 και το 2013.
Υπενθυμίζεται πως πριν λίγο καιρό, ο Μέσι πλήρωσε πρόστιμο 5 εκατομμυρίων ευρώ επειδή απέκρυπτε έσοδα από τη διαχείριση της εικόνας του με την υπόθεση να βρίσκεται σε εξέλιξη και να επιβαρύνει τον πατέρα του Αργεντινού ποδοσφαιριστή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.