Ο βασιλιάς των καλοκαιρινών φρούτων είναι αδιαμφισβήτητα το καρπούζι…
Το πρόβλημα είναι πως ξεχωρίζουμε το γινωμένο από το άγουρο; Πως δεν θα μας βγαίνει ” μάπα ” το καρπούζι; Δύο πραγματα μπορούν να συμβούν. Το πρώτο είναι να μας το ” σφάξει ” ο μανάβης και να το ελέγχξουμε. Το δεύτερο είναι αποκτήσουμε γνώσεις.Διαβάστε παρακάτω τι πρέπει να προσέχετε:
1. Η αποχρωματισμένη περιοχή, στο σημείο που το καρπούζι ακουμπά στο έδαφος, θα πρέπει να έχει κιτρινίσει.
2. Όταν ξύνετε το φλοιό με το νύχι σας θα πρέπει να αποκολλάται εύκολα.
3. Θα πρέπει να είναι βαρύ σε σχέση με το μέγεθός του.
4. Όταν το χτυπάτε στο κέντρο του θα πρέπει να κάνει έναν βαθύ και υπόκωφο ήχο.
5. Θα πρέπει ο φλοιός να έχει χάσει τη γυαλάδα του.
6. Θα πρέπει να έχει μειωθεί το χρωματικό κοντράστ ανάμεσα στις ανοιχτόχρωμες ρίγες και το βαθύ πράσινο του φλοιού.
4news.gr
Το πρόβλημα είναι πως ξεχωρίζουμε το γινωμένο από το άγουρο; Πως δεν θα μας βγαίνει ” μάπα ” το καρπούζι; Δύο πραγματα μπορούν να συμβούν. Το πρώτο είναι να μας το ” σφάξει ” ο μανάβης και να το ελέγχξουμε. Το δεύτερο είναι αποκτήσουμε γνώσεις.Διαβάστε παρακάτω τι πρέπει να προσέχετε:
1. Η αποχρωματισμένη περιοχή, στο σημείο που το καρπούζι ακουμπά στο έδαφος, θα πρέπει να έχει κιτρινίσει.
2. Όταν ξύνετε το φλοιό με το νύχι σας θα πρέπει να αποκολλάται εύκολα.
3. Θα πρέπει να είναι βαρύ σε σχέση με το μέγεθός του.
4. Όταν το χτυπάτε στο κέντρο του θα πρέπει να κάνει έναν βαθύ και υπόκωφο ήχο.
5. Θα πρέπει ο φλοιός να έχει χάσει τη γυαλάδα του.
6. Θα πρέπει να έχει μειωθεί το χρωματικό κοντράστ ανάμεσα στις ανοιχτόχρωμες ρίγες και το βαθύ πράσινο του φλοιού.
4news.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.
Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.