Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014

Αυτή είναι η ταινία-πορνό της Ελεονώρας Μελέτη [ΒΙΝΤΕΟ]

Μετά από τόσα σχόλια ήρθε η ώρα της αλήθειας. Η Ελεονώρα Μελέτη γνώρισε το πορνό και έφερε το αποτέλεσμα στις οθόνες μας. Δείτε τα γυρίσματα.
Στον κόσμο των αισθησιακών ταινιών έζησε η Ελεονώρα Μελέτη, που μοιράστηκε στον αέρα της εκπομπής της τα πολυσυζητημένα γυρίσματα που έκανε. Οι...


 αναρτήσεις της στα social media σχετικά με το #hashtag πορνό, την εκπομπή της στο Etv, δημιούργησαν αντιδράσεις,αλλά ήταν σίγουρα ο σωστός τρόπος για να κινήσουν το ενδιαφέρον.

Η παρουσιάστρια κάθισε στην καρέκλα του σκηνοθέτη, έδωσε οδηγίες σχετικά με το πώς να γυριστεί η ταινία και το πόνημά της προβλήθηκε χθες το βράδυ. Η εκπομπή της ήταν , αν μη τι άλλο, πικάντικη. Το αν η Ελεονώρα θα μπορούσε να αλλάξει καριέρα και να πετύχει στον κόσμο των αισθησιακών ταινιών, είναι κάτι που μόνο οι ειδικοί μπορούν να πουν.



thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.