Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

Η Πορτογαλία γυρνάει την πλάτη στον Αλέξη Τσίπρα!


Διευρύνεται το “ρήγμα” στις σχέσεις της νεοεκλεγείσας κυβέρνησης Τσίπρα, μετά την Ε.Ε. τώρα και με τους Πορτογάλους...



Σε δηλώσεις του, ο πρωθυπουργός της χώρας Πέδρου Πάσους Κουέλιου εξέφρασε την αντίθεσή του στην ιδέα να διοργανωθεί μια ευρωπαϊκή διάσκεψη η οποία θα άνοιγε τον δρόμο για να προχωρήσει η αναδιαπραγμάτευση του κρατικού χρέους της Ελλάδας. Κάτι, που εισηγείται η νέα κυβέρνηση στην Αθήνα.

«Δεν θα υποστήριζα καμιά διάσκεψη που θα πρότεινε την διαγραφή ή την αναδιάρθρωση του χρέους κάνοντας έκκληση στην αλληλεγγύη των λαών της Ευρώπης», δήλωσε ο Πάσους Κουέλιου κατά τη διάρκεια συζήτησης που έγινε στο Κοινοβούλιο της χώρας του.

«Αυτό θα αντέβαινε στα συμφέροντα της Πορτογαλίας και των Πορτογάλων», πρόσθεσε ο επικεφαλής της κεντροδεξιάς κυβέρνησης στη Λισαβόνα.

«Σέβομαι τις αποφάσεις του ελληνικού λαού, όπως θα σεβαστώ και τις αποφάσεις της ελληνικής κυβέρνησης, και ελπίζω ότι οι αποφάσεις του λαού και της κυβέρνησης της Πορτογαλίας θα τύχουν επίσης σεβασμού στην Ελλάδα», πρόσθεσε ο Πορτογάλος πρωθυπουργός.

Πηγή: ΑΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.