Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

CNBC: Ο Τσίπρας μπορεί να καταλήξει να χτυπάει το κεφάλι του στον τοίχο


Εκτενή αναφορά στο θρίλερ των διαπραγματεύσεων της νέας κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ με τους δανειστές κάνει το αμερικανικό ειδησεογραφικό δίκτυο, CNBC με τίτλο "Ο ΣΥΡΙΖΑ ή οι δανειστές θα κάνουν πίσω"...



Όπως αναφέρει το αμερικανικό δίκτυο ο Αλέξης Τσίπρας μπορεί να καταλήξει να χτυπάει το κεφάλι του στον τοίχο, όταν θα βρεθεί αντιμέτωπος με τη σθεναρή στάση των Γερμανών, οι οποίοι σε όλους τους τόνους ξεκαθαρίζουν πως δεν συζητούν το οποιοδήποτε κούρεμα του χρέους και απαιτούν η Ελλάδα να τηρήσει τις συμφωνίες της.

Το δημοσίευμα επισημαίνει πως οι συνέπειες για τους έλληνες πολίτες θα είναι ιδιαίτερα σοβαρές και μάλιστα επικαλούνται τις δηλώσεις του κ. Ρωμανιά, που σημείωσε πως τα πράγματα είναι σφιχτά για τις συντάξεις τον Μάρτιο.

Σύμφωνα με τις αναλύσεις που επικαλείται το δίκτυο ο ΣΥΡΙΖΑ που στηρίζει την πολιτική του στα υψηλά εκλογικά ποσοστά, μπορεί να αλλάξει ρότα εάν βρεθεί ουσιαστικά μπροστά στον κίνδυνο εξόδου της χώρας από το ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.