Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Ζωή Κωνσταντοπούλου στον Άδωνι: Ξέρω γιατί... αναστατωθήκατε! [video]


Τα χυδαία υπονοούμενα της Ζωΐτσας, που θέλει να κάνει και μαθήματα ήθους και δημοκρατίας...



Πανδαιμόνιο επικράτησε στη Βουλή όταν η πρόεδρος, Ζωή Κωνσταντοπούλου έδωσε το λόγο στον Αναπληρωτή υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Γιώργο Κατρούγκαλο. Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και οι βουλευτές αντέδρασαν έντονα λέγοντας ότι ο υπουργός δεν δικαιούται να πάρει το λόγο επί προσωπικού στη συζήτηση και αποχώρησαν από την Ολομέλεια.

Μάλιστα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης είχε έναν έντονο διάλογο με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκο Φίλη, στον οποίο παρενέβη και η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

«Ως τι θα μιλήσει ο κ. Κατρούγκαλος» είπε ο κ. Γεωργιάδης και ο Νίκος Φίλης του απάντησε: «Εσύ βιβλιοπώλη να πουλάς βιβλία».

«Θα πουλάω ότι θέλω δημοσιογράφε» του είπε ο κ. Γεωργιάδης.

«Αναστατωθήκατε μάλλον από τις αναφορές του Πρωθυπουργού στη λίστα Λαγκάρντ», είπε η Πρόεδρος της Βουλής απευθυνόμενη στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.