Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016

Διαψεύδει τηλεφωνική επικοινωνία με Σημίτη ο Γιάννης Στουρνάρας


Διαψεύδει κατηγορηματικά ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας Γιάννης Στουρνάρας δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας, σύμφωνα με το οποίο...


 έσπευσε στο σπίτι του Κώστα Σημίτη, στο Κολωνάκι, αμέσως μετά την έφοδο της Οικονομικής Αστυνομίας στην εταιρεία της συζύγου του, Λίνας Νικολοπούλου, για να μιλήσει τηλεφωνικώς με τον πρώην πρωθυπουργό από «θωρακισμένη» -όπως αναφέρει η εφημερίδα- τηλεφωνική συσκευή, επειδή φοβόταν τις υποκλοπές.
Οι φήμες για συνάντηση των δύο ανδρών είχαν διαψευσθεί πριν από λίγες ημέρες και από το περιβάλλον του πρώην πρωθυπουργό λέγοντας ότι ο κ. Σημίτης το συγκεκριμένο διάστημα βρισκόταν στον τόπο καταγωγής του.
Ο κ. Στουρνάρας διαψεύδει τη συνάντηση κάνοντας λόγο για σενάρια επιστημονικής φαντασίας τονίζοντας ότι «η εξυγίανση θα συνεχιστεί».

Η δήλωση Στουρνάρα
«Διαψεύδω κατηγορηματικά το σημερινό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας 'Δημοκρατία'. Είναι ανάξιο σχολιασμού. Αξίζει όμως να επισημάνω ότι η εμμονή και η επιμονή ορισμένων στα σενάρια επιστημονικής φαντασίας, στο ψέμα και τη συκοφαντία, οδηγούν με απόλυτη σιγουριά στον αυτοεξευτελισμό και τη γελοιοποίηση. Αντιλαμβάνομαι το άγχος και την αγωνία της εφημερίδας, αλλά τους διαβεβαιώνω ότι:
» 1ον. Η διαφάνεια, όχι μόνο για τα τρέχοντα, αλλά και για τα παρελθόντα που έφεραν την Ελλάδα στα πρόθυρα της χρεοκοπίας, είναι αδιαπραγμάτευτο δημόσιο αγαθό.
» 2ον. Η εξυγίανση θα συνεχιστεί.
» 3ον. Τα αποστήματα θα αφαιρεθούν.
» Συνιστώ επομένως ψυχραιμία και νηφαλιότητα.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.