Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016

Η Μέρκελ τραβάει το αυτί του Τσίπρα: Προχωράς αργά...


Ενόχληση υπάρχει στο Βερολίνο για τα αργά βήματα της ελληνικής κυβέρνησης, σε ό,τι αφορά τα προαπαιτούμενα και τις αξιολογήσεις...



«Η ελληνική κυβέρνηση συνεχίζει να προχωρά αργά και συχνά λείπουν οι προτεραιότητες που προωθούν την οικονομία της Ελλάδας», ανέφερε πηγή από τη γερμανική κυβέρνηση στα «Νέα».

«Δεν μπορούμε να κάνουμε συνεχώς τις ίδιες συζητήσεις. Εκείνο που συχνά λείπει είναι η στοχευμένη δουλειά πάνω σε συγκεκριμένα έργα», τόνισε η ίδια πηγή.

Με την απόφαση του ΔΝΤ, για το αν θα συμμετάσχει στο τρίτο πρόγραμμα της Ελλάδας, να αναμένεται στα τέλη του χρόνου, η ίδια πηγή ανέφερε ότι αν για κάποιο λόγο το Ταμείο αποφασίσει να μην μετάσχει, τότε σταματά από τον Ιανουάριο η χρηματοδότηση.

«Ισχύει η απόφαση του Eurogroup τον Μάιο του 2016. Χωρίς τη συμμετοχή του ΔΝΤ είναι δύσκολο να φανταστώ εκταμίευση δόσης τον επόμενο χρόνο», ανέφερε η ίδια κυβερνητική πηγή από το Βερολίνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.