Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2016

Ο καιρός της Κυριακής


Έως 27 βαθμούς η θερμοκρασία...Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στο Ιόνιο και τα Ηπειρωτικά αναμένονται για  αύριο, Κυριακή κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Βόρειοι άνεμοι στο αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.
Στην Αττική αναμένονται λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί  από 14 έως 26 βαθμούς κελσίου. στα βόρεια και ανατολικά η μεγίστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί  από 11 έως 23 βαθμούς κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη αναμένονται λίγες νεφώσεις που τοπικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και στα ορεινά θα εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί  από 09 έως 24 βαθμούς κελσίου. στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Νησιά Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά, τη Δυτική Πελοπόννησο αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες όποτε είναι πιθανόν στα ορεινά να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί  από 15 έως 27 βαθμούς κελσίου. στην ήπειρο 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, την ανατολική Πελοπόννησο αναμένονται λίγες νεφώσεις οι οποίες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες τοπικά θα αυξηθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί  από 14 έως 27 βαθμούς κελσίου. στα βόρεια κατά τόπους 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί  από 19 έως 27 βαθμούς κελσίου.

Στα νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί  από 18 έως 27 βαθμούς κελσίου. στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.


Η πρόγνωση για τη Δευτέρα 

Στα νησιά του αιγαίου γενικά αίθριος. Στην υπόλοιπη χωρά λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια με τοπικούς όμβρους τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά κυρίως ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά αρχικά μεταβλητοί 3 με 4 και βαθμιαία ανατολικοί 4 και στο ιόνιο τοπικά 5 μποφόρ. στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και τοπικά στο αιγαίο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί  χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.