Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016

Το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ με το παρατσούκλι "αριστερός με δεξιά τσέπη"


Υπάρχει στον ΣΥΡΙΖΑ αριστερός με δεξιά τσέπη; Και όμως, είναι αλήθεια...




Οι σύντροφοι του στον ΣΥΡΙΖΑ τον αποκαλούν έτσι και όχι για τον λόγο που φαντάζεστε. Ο «Βηματοδότης» έχει τις λεπτομέρειες:

Ποιον νομίζετε ότι αποκαλούν στον ΣΥΡΙΖΑ «αριστερό με δεξιά τσέπη»; Τον Γ. Χουλιαράκη. Και ξέρετε γιατί;

Όχι επειδή έχει τεράστια οικονομική επιφάνεια όπως κανείς θα μπορούσε να υποθέσει, αλλά γιατί όταν είναι είτε στη Βουλή είτε στο Κυβερνητικό Συμβούλιο εμφορείται από συμπεριφορές... αριστερού παρτιζάνου, ωστόσο όταν βρίσκεται εντός των κλειστών αιθουσών του Χίλτον (ή των Εurogroup) θυμάται τα οικονομικά της σχολής του Σικάγου, αυτά που ορισμένοι σύντροφοί του αποκαλούν νεοφιλελεύθερες πολιτικές.

Από την πλευρά του ο κ. Τσακαλώτος και στο υπουργείο και στη Βουλή και στο Χίλτον ομιλεί (έτσι όπως ομιλεί τα ελληνικά) με αριστερό τρόπο αλλά όταν έρχεται η ώρα να πάρουμε τη δόση οι ιδέες του υποχωρούν για να... «μένουμε Ευρώπη» όπως λέει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.