Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016

Η σουΐτα των φυλακών, με καθιστικό πλυντήριο και κουζίνα! [εικόνες]


Γνωστός κρατούμενος στις φυλακές του Αυλώνα είχε κάνει το κόλπο του αιώνα μετατρέποντας το κελί του σε σουίτα...



Οι φωτογραφίες που δημοσιεύει σήμερα η «Εφημερίδα των Συντακτών» είναι αποκαλυπτικές. Ο επώνυμος κρατούμενος για υπόθεση που αφορά οικονομικό αδίκημα μένει μόνος στο κελί που διαθέτει κρεβατοκάμαρα, κουζίνα και μπάνιο!
Το... πολυτελές δωμάτιο ξενοδοχείου που εξασφάλισαν στον επώνυμο κρατούμενο αποκαλύφθηκε σε τυχαίο έλεγχο του επιθεωρητή στις φυλακές του Αυλώνα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας όταν ο επιθεωρητής έφτασε μπροστά σε μια κλειστή πόρτα ρώτησε τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους τι είναι ο χώρος στον οποίο οδηγεί.Εκείνοι του απάντησαν ότι είναι αποθήκη.
Όταν όμως ο επιθεωρητής ζήτησε να ανοίξει η πόρτα ήρθε και η αποκάλυψη. Μετά το περιστατικό ακολούθησε ο μετάθεση της διευθύντριας στον Ελαιώνα της Θήβας και του αρχιφύλακα στην Κόρινθο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.