Παρασκευή, 7 Οκτωβρίου 2016

Αυξάνονται οι Έλληνες που κάνουν... αυξητική πέους! [video]


Ολοένα και περισσότεροι Έλληνες υποβάλλονται σε αυξητική επέμβαση πέους, με τους ρυθμούς της ζήτησης για τη συγκεκριμένη πλαστική επέμβαση να συναγωνίζονται εκείνους της ιδιαίτερα «δημοφιλούς» επέμβασης στον γυναικείο πληθυσμό, της αυξητικής στήθους...Σύμφωνα με τους ειδικούς του Ανδρολογικού Ινστιτούτου, η αυξητική πέους είναι γενικά η πιο συχνή ανδρολογική επέμβαση, ενώ μεγάλη ζήτηση καταγράφεται πλέον και στην χώρα μας για αυτήν.

«Ο μεγάλος φαλλός είναι σύμβολο ανδρισμού και ερωτικής απόδοσης και αυτή είναι μάλλον η πιο ποθητή επέμβαση για τον σύγχρονο άνδρα» λέει ο πρόεδρος του Ανδρολογικού Ινστιτούτου, κ. Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης. Άλλες «δημοφιλείς» επεμβάσεις που κάνουν οι άνδρες είναι η φαλλοπλαστική, ευθειασμός πέους που στραβώνει από τη νόσο του Peyronie και από συγγενείς καταστάσεις, ευθειασμός πέους χωρίς ράμματα (τεχνική που εφαρμόζεται με ειδικό μόσχευμα, αυτοσυγκρατούμενο) και ενδοπεϊκή πρόθεση.

Μάλιστα, το «ενδιαφέρον» του ανδρικού πληθυσμού στην Ελλάδα για τις επεμβάσεις στα γεννητικά όργανα αποτυπώνεται (και) με τη δημιουργία του πρώτου εξειδικευμένου Κέντρου Μεταμόσχευσης Γεννητικών Οργάνων και Διαφυλικής Χειρουργικής σε συνεργασία του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών και του Ανδρολογικού Ινστιτούτου. Ο πρόεδρος του Ανδρολογικού Ινστιτούτου κ. Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης και οι συνεργάτες του, στοχεύουν αφενός να συνεχίσουν να προσθέτουν ειδικές επεμβάσεις γεννητικών οργάνων στο ενεργητικό τους, αφετέρου στο να καταστήσουν την Αθήνα Κέντρο Αναφοράς Ειδικών Ανδρολογικών Επεμβάσεων, που θα υποδέχεται περιστατικά από όλο τον κόσμο και όχι μόνο από την Ευρώπη.

Όπως ανακοίνωσε ο κ. Κωνσταντινίδης, μιλώντας στο διεθνές συνέδριο Ιατρικής Πρωτοπορίας και Καινοτομίας (Athens Medical Leadership and Innovation Conference (AMLI) του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών που έγινε με αφορμή τη συμπλήρωση 32 χρόνων από την ίδρυσή του Ομίλου, «στο Κέντρο Μεταμόσχευσης θα χειρουργούν έγκριτοι επιστήμονες του εξωτερικού, όπως ο γιατρός που έκανε την πρώτη επιτυχημένη μεταμόσχευση πέους, ο Νοτιοαφρικανός Andre van der Merwe και ο Σέρβος χειρουργός Vladimir Kojovic που διευθύνει τη Διαφυλική Χειρουργική στο Βελιγράδι».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.