Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016

ΗΠΑ: 24χρονη μαθήτρια που έμεινε έγκυος από 13χρονο μαθητή της δήλωσε ένοχη


Μια 24χρονη καθηγήτρια που είχε σεξουαλικές σχέσεις με έναν 13χρονο μαθητή της και έμεινε έγκυος δήλωσε ένοχη μετά από συμφωνία με τις αρχές...


Η Αλεξάντρια Βέρα από το Χιούστον των ΗΠΑ, είχε κατηγορηθεί αρχικά για την κατά συρροήν σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου μετά τη σύλληψή της τον Ιούνιο. Δήλωσε ένοχη για πιο ελαφρά κατηγορία (σεξουαλική επίθεση κατά ανηλίκου).
Η Βέρα ήταν καθηγήτρια στο StovallMiddleSchool, όταν άρχισε να κάνει σεξ με έναν μαθητή. Σύμφωνα με τους εισαγγελείς, η σεξουαλική σχέση διήρκεσε εννιά μήνες. Τα δικαστικά έγγραφα αναφέρουν πως η ίδια και ο μαθητής είπαν πως «αγαπιούνται».
Όπως αναφέρθηκε, η Βέρα είχε συστηθεί στους γονείς του μαθητή ως «κοπέλα του», και η ίδια υποστήριξε πως η οικογένειά του είχε αποδεχτεί τη σχέση και την καλούσε σε οικογενειακές συγκεντρώσεις. Μάλιστα, είπε πως η οικογένεια ενθουσιάστηκε όταν τους είπε πως ήταν έγκυος τον Ιανουάριο.
Η πρώην καθηγήτρια δεν θα καταδικαστεί πριν τον Ιανουάριο, με τους εισαγγελείς να έχουν συμφωνήσει σε μέγιστη δυνατή ποινή 30 ετών- τη στιγμή που κανονικά θα αντιμετώπιζε μέχρι και ισόβια. Το αγόρι, 14 ετών θα παραμείνει σε ανάδοχη φροντίδα μέχρι τουλάχιστον τον Αύγουστο του 2017. Οι γονείς του, που έχουν άλλα τρία παιδιά, αποφασίστηκε να έχουν συνεδρίες με ψυχολόγους και να παρακολουθήσουν σεμινάρια για τον ρόλο και τη λειτουργία των γονέων.
Σύμφωνα με τη Houston Chronicle, η 24χρονη έκανε έκτρωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.