Τρίτη, 8 Νοεμβρίου 2016

Λαφαζάνης, αναρχικοί και... Ρουβίκωνας "υποδέχονται" τον Ομπάμα


Ο άνθρωπος που πόνεσαν τα γόνατά του από τις επικύψεις όταν ήταν υπουργός υποδεχόμενος τους Ρώσους, τώρα βγάζει κόσμο στους δρόμους...

Σε μαζική διαδήλωση ενάντια στην επικείμενη επίσκεψη Ομπάμα καλεί η Λαϊκή Ενότητα.

Συγκεκριμένα, πρωτοβουλία συντονισμού για μία «μεγάλη διαδήλωση στην Αθήνα ενάντια στην επίσκεψη Ομπάμα και τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς των ΗΠΑ στη χώρα μας και την περιοχή μας», ανακοινώνει η Λαϊκή Ενότητα, υπογραμμίζοντας ότι «η επίσκεψη του προέδρου των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα στην Ελλάδα στις 15 και 16 Νοέμβρη είναι μια πρόκληση για τον λαό μας, πολύ περισσότερο όταν η επίσκεψη αυτή πραγματοποιείται τις μέρες τιμής και μνήμης της ηρωικής και αδικαίωτης εξέγερσης του Πολυτεχνείου, όπου η αμερικανοκίνητη χούντα έπνιξε στη βία των τανκς και στο αίμα τους εξεγερμένους. Οι ΗΠΑ δεν είναι ούτε φιλική ούτε συμμαχική δύναμη, όπως θέλει να μας πείσει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Είναι η ηγετική ιμπεριαλιστική δύναμη, που σήμερα είναι υπεύθυνη για την κλιμάκωση των πολεμικών συγκρούσεων και το αιματοκύλισμα των λαών σε περιοχές όπως η Συρία».

Η Λαϊκή Ενότητα σημειώνει ότι «θα επιδιώξει να συντονιστεί με άλλες αριστερές και αντιιμπεριαλιστικές οργανώσεις για την πραγματοποίηση κατά τη διάρκεια της επίσκεψης Ομπάμα στην Ελλάδα μεγάλης διαδήλωσης στην Αθήνα. Για να πλημμυρίσουν οι δρόμοι και να ακουστεί παντού το "Όχι στον πόλεμο και τον ιμπεριαλισμό" και το "Έξω οι ΗΠΑ"».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.