Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016

Ο Ορθόδοξος ελληνοαμερικανός Επιτελάρχης του Τραμπ στον Λευκό Οίκο [εικόνες]


Φωτογραφικό υλικό από την Κρήτη δείχνει τον Eλληνοαμερικανό Ράινς Πρίμπους, νέο Προσωπάρχη του Λευκού Οίκου, να μεταλαμβάνει των «Αχράντων Μυστηρίων» από τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής κ. Δημήτριο...



Οι φωτογραφίες που δημοσιεύει το neakriti.gr είναι από την τελετή που έγινε στη Ν. Υόρκη από την Ελληνορθόδοξη Αρχιεπισκοπή Αμερικής για την απονομή του οφίτσιου του «Άρχοντος Νομοφύλακος» στον Ράινς Πρίμπους, μεταξύ άλλων οφικιάλιων Ελληνορθόδοξων ομογενών.

Να σημειωθεί ότι η επιλογή του Πρίμπους, πιστού συμμάχου του Τραμπ στον προεκλογικό του αγώνα, ο οποίος διατηρεί στενές σχέσεις με τον πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων Πολ Ράιαν, σηματοδοτεί την προθυμία του Τραμπ να συνεργαστεί με τον Ράιαν και το Κογκρέσο όπου επικρατούν οι Ρεπουμπλικανοί για να περάσει το πρόγραμμά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.