Κυριακή, 20 Νοεμβρίου 2016

Τα "μαύρα γενέθλια" του MEGA


Πάρτι ρεφενέ ετοιμάζουν οι απλήρωτοι εργαζόμενοι του καναλιού - ζόμπι...

27 χρόνια κλείνει σήμερα το Mega και σίγουρα τα φετινά γενέθλιά του είναι τα πιο δύσκολα και τα πιο περίεργα όλων. Αρκετοί εργαζόμενοι γράφουν συγκινητικά μηνύματα στο Facebook, ελπίζοντας ότι θα συνεχίσει τη λειτουργία του, ενώ οργανώνουν και πάρτι.

Το πάρτι θα γίνει το μεσημέρι της Κυριακής, ρεφενέ, στις εγκαταστάσεις του σταθμού, με ποτά και ξηρούς καρπούς που θα φέρει ο καθένας από το σπίτι του

Οι δημοσιογράφοι του Μega αποφάσισαν παράλληλα να αναβάλουν τη συνέντευξη Τύπου, την οποία είχαν προγραμματίσει για το μεσημέρι της Δευτέρας, στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ.

Ο σχεδιασμός προέβλεπε ζωντανή μετάδοσή της από το κανάλι και πρόσκληση στους άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς να την καλύψουν.

Αντί για τη συνέντευξη επέλεξαν να κάνουν γενική συνέλευση, την ίδια ώρα, στην αίθουσα σύνταξης. Εκεί και θα αποφασίσουν τις επόμενες ενέργειές τους, αφού προηγουμένως ενημερωθούν για τα τελευταία νέα από τον εκπρόσωπό τους Πάνο Τουμάση. Είναι πιθανό να αποφασίσουν να δοθεί η συνέντευξη προς το τέλος της επόμενης εβδομάδας, καθώς από την πλευρά του Φώτη Μπόμπολα διοχετεύονται αισιόδοξα σενάρια. Και για την πληρωμή δυο μισθών (έναντι των επτά που οφείλονται στους εργαζόμενους), αλλά και για δυνατότητες επανεκκίνησης του καναλιού, με «ζεστό χρήμα» από τον ίδιο και από την οικογένεια Βαρδινογιάννη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.