Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2016

Κωλοτούμπα του Ρόμπερτ Ντε Νίρο για τον Τραμπ [video]


Σε ένα γεμάτο ένταση βίντεο ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο πριν από λίγο καιρό είχε κάνει λεκτική επίθεση κατά του υποψηφίου τότε για την εκλογή του, τον Τραμπ δηλαδή, λέγοντας μεταξύ άλλων, ότι είναι ντροπή, ότι θέλει να του ρίξει μπουνιά στο πρόσωπο και ότι είναι αλήτης...Μετά την εκλογή του Τραμπ, όμως ως 45ου προέδρου των Ηνωμένων πολιτειών ο διάσημος και καταξιωμένος ηθοποοιός, εξήγησε σε πρόσφατη του εμφάνιση στην εκπομπή του Κίμελ, ότι πλέον δεν μπορεί να μιλάει για εκείνον με τα ίδια απαξιωτικά λόγια, γιατί όπως υποστηρίζει δεν γίνεται να δείξει ασέβεια, ούτε στον πολιτικό θεσμό, αλλά ούτε και στον κόσμο που επέλεξε να τον ψηφίσει.

«Δεν μπορώ να το κάνω αυτό τώρα είναι ο Πρόεδρος» είπε ο 73χρονος ηθοποιός για την γροθιά που είχε δηλώσει ότι θέλει να του δώσει.

Και πρέπει να σεβαστώ τη θέση του, παρά το γεγονός, ότι όλοι ξέρουμε ποιος είναι, πρέπει να δούμε τι θα κάνει και πως θα κινηθεί σε διάφορα θέματα. Όπως μπορούμε να δούμε, τώρα σε πολλές πόλεις, πολλοί άνθρωποι είναι αναστατωμένοι και διαμαρτύρονται». Βέβαια, ο Ντε Νίρο δεν διευκρίνισε πότε ο Τραμπ θα μπορούσε να δειπνήσει σε ένα από τα εστιατόρια που του ανήκουν.

Δείτε τη συνέντευξη του στον Κίμελ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.