Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016

Η ΕΛ.ΑΣ. εξιχνίασε απάτη από το... 2012, στην Κοζάνη!


«Άρωμα» γυναίκας είχε η απάτη σε βάρος ενός ηλικιωμένου που είχε γίνει πριν από τεσσεράμισι χρόνια στην Κοζάνη!...



Η Ελληνίδα δράστις που ταυτοποιήθηκε την Τρίτη είχε πείσει το θύμα της ότι κέρδισε ένα σημαντικό ποσό, αλλά για να το παραλάβει έπρεπε να... πληρώσει!

Ήταν Ιούλιος του 2012, όταν η 51χρονη απατεώνισσα πήγε στην κατοικία ενός 84χρονου και τον έπεισε ότι δήθεν είχε κερδίσει ποσό ύψους 6.000 ευρώ σε μια κλήρωση που ο ίδιος δεν... θυμόταν να είχε συμμετάσχει! Ο ηλικιωμένος πείστηκε, ακόμη, να δώσει στην άγνωστή του γυναίκα 540 ευρώ ώστε να αποδεσμεύσει το ποσό των υποτιθέμενων κερδών από την τράπεζα!

Η 51χρονη γυναίκα πήρε τα χρήματα και έγινε καπνός, αλλά η υπόθεση εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας που σχημάτισαν δικογραφία για απάτη σε βάρος της και την υπέβαλαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης. Η προανάκριση συνεχίζεται για το ενδεχόμενο να έχει εξαπατήσει και άλλους αφελείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.