Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016

Πανιώνιος - Ολυμπιακός: Άνοιξαν το κεφάλι οπαδού σε αγώνα γυναικείου μπάσκετ


Οι «κυανέρυθρες» υποδέχονταν σήμερα τον Ολυμπιακό στο κλειστό της Αρτάκης ωστόσο περίπου 100 οπαδοί των «ερυθρόλευκων» μπήκαν με «ντου» στο γήπεδο, προκαλώντας αναταραχή στις κερκίδες...



Οι αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν στη Νέα Σμύρνη προσπάθησαν να αποτρέψουν την είσοδό τους ενώ οι διαιτητές του αγώνα ζήτησαν την απομάκρυνσή τους για να ξεκινήσει το ματς.

Ακολούθησε ένταση έξω από το γήπεδο ενώ αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν πως οι οπαδοί του Ολυμπιακού άρχισαν να ρίχνουν βεγγαλικά και καπνογόνα, κάνοντας λόγο ακόμα και για τραυματίες όταν συναντήθηκαν με φιλάθλους του Πανιωνίου στον περιβάλλοντα χώρο! Σύμφωνα, μάλιστα, με πληροφορίες σε έναν φίλαθλο άνοιξε το κεφάλι του έπειτα από συμπλοκές! Από την πλευρά τους, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού καταγγέλλουν ελλιπή αστυνομική δύναμη στο κλειστό.

Το παιχνίδι ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 12:30 ωστόσο ξεκίνησε έπειτα από σχεδόν μια ώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.