Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016

Σε ονομαστική ψηφοφορία το επίδομα στους συνταξιούχους


Τη διεξαγωγή ονομαστικής ψηφοφορίας επί της τροπολογίας που αφορά το εφάπαξ...


 χριστουγεννιάτικο βοήθημα στους συνταξιούχους θα ζητήσει η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, με εντολή του πρωθυπουργού, με την ψηφοφορία να διεξάγεται στη 1 το μεσημέρι.
Το σχετικό αίτημα θα κατατεθεί σήμερα (να δεν έχει κατατεθεί ήδη) και ουσιαστικά θα επιζητεί τη συναίνεση όλων των βουλευτών στην κυβερνητική πρωτοβουλία.
Με αυτό τον τρόπο η πλειοψηφία επιδιώκει να στείλει διπλό μήνυμα τόσο στο εξωτερικό προκειμένου να δείξει αντίσταση στις πιέσεις των Θεσμών μέσω μιας ευρύτατης πλειοψηφίας, όσο όμως και στο εσωτερικό με στόχο να πιέσει την αντιπολίτευση να χαμηλώσει τους τόνους.
Αξίζει να σημειωθεί πως η έτερη ρύθμιση για τη μείωση του ΦΠΑ στα νησιά που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή αντιμετώπισης της προσφυγικής κρίσης θα ενταχθεί στο νομοσχέδιο για το πτωχευτικό κώδικα που βρίσκεται προς επεξεργασία στις συναρμόδιες επιτροπές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.